Heerlijk eten in één van de vele gelegenheden

In de restaurants, bistro’s en eetcafés is het gezellig tafelen rondom de Kagerplassen. In ons dubbeldorp is de horeca relatief sterk vertegenwoordigd. Goede kwaliteit en prijzen gerelateerd aan hetgeen gebodene zijn het kenmerk van alle eetgelegenheden. Uitzicht over het water of de polder en koffie met gebak of een stevige lunch zijn een goede onderbreking van uw tocht. Een diner met familie, vrienden, bekenden, zakenrelaties, dan wel een intiem diner voor twee kunnen het hoogtepunt van de dag vormen, of zijn een fantastisch besluit van uw dag op onze Kagerplassen. Bekijk het aanbod cafés, cafetaria, restaurants en zalen en maak uw keuze.

Brasserie De Opper

Brasserie De Opper ligt op het pittoreske Kaageiland, direct aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer. Ons ruime terras ligt aan de ‘Oevers van deze Ringvaart’. Zowel binnen als buiten, kun je genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner, met uitzicht op de vele bootjes die langsvaren. Horeca zit in ons bloed. Jaren ervaring in diverse restaurants, maar nu een eigen plek op Kaageiland. Wij, Mirjam en Wim, willen ‘de Huiskamer van Jachthaven Kaagdorp’ zijn, waar ieder zich op zijn gemak voelt in een ongedwongen sfeer. Acht jaar geleden hebben wij hier een geweldige tijd doorgebracht en gaan vanaf 2024 weer vol passie en liefde werken aan een mooie en gezellige huiskamer van Jachthaven Kaagdorp.

Julianalaan 1c
2159LA Kaag
Telefoon 0252-742028
Email info@brasseriedeopper.nl
Website www.brasseriedeopper.nl

Reserveer direct

Brasserie Milo

Brasserie Milo (voorheen restaurant `t Kompas) bevindt zich in een authentieke hooiberg op het pittoreske Kaageiland. Het is een prachtige locatie om te genieten van heerlijk eten, drinken en gezelligheid in een mediterrane sfeer. Het historische pand biedt een unieke ambiance met een geweldig uitzicht over de Kagerplassen. Ook heeft het restaurant een groot terras met tevens een grote aanlegsteiger waar tijdens de zomermaanden adembenemende zonsondergangen te zien zijn. Bij brasserie Milo is er, naast het kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de Kagerplassen, regelmatig meer te beleven zoals live muziek, speciale events en nog veel meer. Of je nu komt voor een smakelijke lunch of diner, een gezellige borrel of een heerlijke avond uit, Milo biedt voor elk wat wils. Bovendien is de locatie ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten of bruiloften.

Julianalaan 58
2159LC Kaag
Telefoon 0252-544215
Email info@brasseriemilo.nl
Website www.brasseriemilo.nl

Reserveer direct

Restaurant Quattro

Wij zijn een gezellig italiaans restaurant gelegen op Kaageiland en staan bekend om onze gastvrijheid en heerlijke pizza’s, pasta’s en creative diverse italiaanse gerechten.
Ons fraaie interieur biedt sfeer, privacy en comfortabele zitplaatsen. Bij mooi weer is het op het ruime terras ook goed toeven. Maar zowel binnen als buiten garanderen wij u een gastvrije ontvangst met alle aandacht voor uw persoonlijke menu-wensen. Zin om bij ons te komen dineren? U bent Welkom!

Wilhelminalaan 18
2159 LE Kaag
Telefoon 0252-785693
Email info@restaurantquattro.nl
Website www.restaurantquattro.nl

Reserveer direct

Restaurant Tante Kee

Idyllischer kun je het je haast niet voorstellen: een restaurant verscholen op een prachtig plekje aan het water van de Kagerplassen. Op een steenworp afstand van Amsterdam en Leiden ligt in de Kagerplassen het mooie Kaageiland. Omzoomd door water vind je restaurant Tante Kee. Pak het pontje (24/7) vanaf Buitenkaag en daar met één van de mooiste terrassen van Nederland aan het water krijg je direct dat typische vakantiegevoel. De keuken is Frans met af en toe een Oosters accent en er wordt gewerkt met heerlijke en verse streekproducten. Tante Kee is lid van restaurantvereniging JRE (Jeunes Restaurateurs D'Europe). Een restaurant waar je zeker bent van indrukwekkende, culinaire gerechten dus. Dat moet je zeker proeven!

Julianalaan 14
2159 LA Kaag
Telefoon 0252-544206
Email welkom@tantekee.nl
Website www.tantekee.nl

Reserveer direct

Brasserie Matt`s

Sommige schatten liggen goed verborgen, andere juweeltjes liggen direct in het zicht. Brasserie Matt’s is zo’n juweeltje, gelegen tussen de Zuid-Hollandse en Noord-Hollandse plassen. In onze brasserie brengen we dan ook van alles samen, van jong tot oud. Maar ook in onze gerechten vind je alles wat zwemt of loopt. Brasserie Matt’s kun je niet missen als je van Kaageiland komt, langs de ringvaart fietst of je boot aanlegt aan onze grote steiger. Wij zitten op een schitterende locatie met een fantastisch uitzicht.

Huigsloterdijk 390
2158 LR Buitenkaag
Telefoon 0252 544278
Email info@brasseriematts.nl
Website https://brasseriematts.nl

Reserveer direct

Restaurant Tussen Kaag & Braassem

Lekker genieten in het restaurant of op het terras en dat op een unieke locatie? Ontdek Tussen Kaag & Braassem: een gezellig en eigentijds restaurant met adembenemend uitzicht over de Ringvaart. Jij geniet hier van lunch, brunch, high tea, high wine en diner. Ook voor het vieren van een feestje eventueel in combinatie met een rondvaart over de Kagerplassen, ben je bij Tussen Kaag & Braassem aan het juiste adres. Zien we je gauw?

Regenboogweg 10
22376 BH Nieuwe wetering
Telefoon 071-3311007
Email info@tussenkaagenbraassem.nl
Websiite www.tussenkaagenbraassem.nl

Reserveer direct