Kaags Muziekfestival 2024

Wilt u uw bedrijf in de schijnwerpers zetten tijdens ons Kaags Muziekfestival? Word dan sponsor van een van onze podia! Wij bieden verschillende sponsorpakketten aan om aan uw wensen en budget te voldoen.

Sponsorpakketten:

 • Volledig Podium: €1.000,-
 • Half Podium: €500,-
 • Kwart Podium: €250,-
 • Hoofdpodium (Strand): €5.000,-

Voordelen voor Podiumsponsors:

 • Zichtbaarheid: Uw bedrijfsnaam wordt prominent weergegeven op een banner en op het digitale scherm bij het podium dat u sponsort.
 • Website en Media: Alle sponsors worden vermeld op de website van het Kaags Muziekfestival en in andere media-uitingen rondom het evenement.

Prijzensponsoring:

 • Kosten: Voor slechts €250,- kunt u een van de prijzen sponsoren.
 • Extra Zichtbaarheid: Prijssponsors worden op alle schermen bij alle podia vermeld, naast de podiumsponsors.

Sponsoring biedt een uitstekende kans om uw merk te verbinden met een geliefd lokaal evenement en om uw betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om uw sponsorpakket te reserveren!

Kaag Partners

Partner met ons en bereik uw perfecte publiek

Word een trotse partner van Stichting Promotie Kaag en verbind uw merk met een unieke bestemming die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Kaag staat bekend om zijn levendige watersportgemeenschap, rijke culturele erfgoed en prachtige natuurlijke omgeving, wat het een ideale locatie maakt voor effectieve branding en zichtbaarheid.

Sponsoringmogelijkheden: Wij bieden diverse sponsorpakketten die kunnen worden aangepast aan uw specifieke marketingbehoeften en doelstellingen. Of u nu geïnteresseerd bent in het sponsoren van een evenement, het plaatsen van banners op onze website of het bevorderen van uw diensten via onze digitale kanalen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Advertentiemogelijkheden: Verhoog uw zichtbaarheid en bereik door te adverteren op onze prominente platforms. Wij bieden een scala aan advertentiemogelijkheden, van digitale advertenties op onze website, uw uiting op onze reclamezuil bij de pont, tot featured placements in onze maandelijkse nieuwsbrief en sociale media campagnes. Onze advertentieoplossingen zijn ontworpen om maximale impact te garanderen en uw boodschap effectief te communiceren aan een geëngageerd publiek.

Voordelen van partnerschap: Als partner van Stichting Promotie Kaag geniet u van de associatie met een gerenommeerde organisatie en profiteert u van onze sterke online en offline aanwezigheid. Uw steun helpt niet alleen Kaag als topbestemming te promoten, maar biedt ook de volgende voordelen:

 • Verhoogde merkzichtbaarheid en -bewustzijn.
 • Toegang tot een breed en divers publiek.
 • Kansen om netwerken uit te breiden en nieuwe zakelijke relaties te ontwikkelen.

Contact opnemen: Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze sponsoring- en advertentiemogelijkheden en hoe we samen uw zakelijke doelstellingen kunnen bereiken. Stuur een e-mail naar sponsor@kaag.nl of gebruik ons contactformulier hieronder voor het plannen van een persoonlijk gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. 

DooH Group

Ons digitale reclamebord is geleverd door DooH Group. Bent u ook geïnteresseerd in een Digital Signage Display voor uw eigen locatie? Neem dan contact op met DooH Group

Neem contact op