Kom slapen in een oase van rust en water

De Kagerplassen liggen in een gastvrije regio. Overnachtingen rond of op onze plassen bieden aangename momenten om helemaal tot rust te komen. Het rustgevende landschap, de wijdheid van de polders; de aspecten om van echte rust te genieten. Alle gelegenheden tot overnachting bieden de gastvrijheid en service die u verdient. De mensen in dit gebied hebben rust en ruimte hoog in het vaandel staan. De hotels en campings bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden om op een prettige manier de avond door te brengen. En ook voor een avondje stappen is er in de regio alle ruimte. Bekijk het aanbod hotels, campings, Bed and Breakfasts en meer. 

Hotel Orion

Hotel Orion beschikt over 24 kamers voorzien van douche, toilet, Smart TV, airconditioning en gratis draadloos internet. Er zijn zowel 1, 2, 3 als 4 persoonskamers. Ook beschikt het hotel over 2 vergaderzalen, 3 appartementen, een gezellige ontmoetingsruimte met een scheepsbar en een terras. In Hotel Orion kunt u ook dineren. Wij verzorgen een culinaire afwisseling. Vers, smaakvol, gastvrij en betaalbaar. U kunt à la carte dineren of kiezen voor onze afwisselende dagschotels.

Reserveer direct

De Kaagse Boer

Familie Van Ruiten boert al sinds 1850 op Kaageiland. Op de boerderij, van oorsprong veehouderij, zorgen zij nog dagelijks met liefde voor de koeien die heerlijke verse melk leveren. Met die melk maken zij onder andere de ambachtelijke Leidse Kaas, de enige echte ‘rode’ kaas met ingedrukte sleutels. In het naast gelegen kaasmuseum nemen we je mee in het leven van de boer, een leerzame belevenis voor jong en oud. Op het terras geniet je onder het genot van koffie, zelfgemaakt ijs of een heerlijk broodje met zelfgemaakte kaas van uitzicht over de Kaag. In onze winkel bieden wij een uitgebreid assortiment van onze zelfgemaakte producten zodat het genieten niet eindigt wanneer u de boerderij verlaat! In 2016 is de Bed & Breakfast De Kaagse Boer geopend. Een modern ingerichte oude koeienstal op onze boerderij waar u in alle rust en van alle gemakken voorzien kunt genieten van alles wat wij op onze boerderij en op Kaageiland te bieden hebben. wij hebben 5 kamers tot onze beschikking voor in totaal 12 personen.Reserveer direct

Reserveer direct

Boerderij Camping Kaag

Wij zijn een rustige, eenvoudige, kleinschalige (max. 25 pers.) boerderijcamping die sinds 2020 niet alleen trekkersplekken aanbiedt, maar zijn mogelijkheden uitbreid door de verhuur van 2 Safaritenten (max. 4 pers. per tent). en een Sanitairtent ter aanvulling op de bestaande 2 Safaritenten, om nog luxer, comfortabeler en gemakkelijker te genieten van deze bijzondere locatie en van wat de Kaag te bieden heeft. Allebei de Safaritententen zijn gelegen met uitzicht op de Kagerpolder en Kagerplassen, volledig gemeubileerd en voorzien van licht, water (warm/koud) en verwarming. Zie de website voor foto's en meer informatie over de Safaritenten.

Reserveer direct