Inschrijving voor de 20e editie van het Kaags Muziekfestival

Op 1 september 2024 wordt het pittoreske Kaageiland, op slechts 15 minuten van Leiden, omgetoverd tot een muzikaal paradijs. We nodigen jou uit om deel te nemen aan ons Muziekfestival en kans te maken op prachtige prijzen: een hoofdprijs van €1.500, een tweede prijs van €750, en een derde prijs van €250. Bovendien worden de winnaars bekendgemaakt op onze social mediakanalen.

Waarom Meedoen?

  • Unieke Locatie: Geniet van een idyllische setting op Kaageiland, waar je na een korte overtocht met het pontje het hele eiland wandelend kunt verkennen.
  • Optreden op Bijzondere Podia: Op acht unieke locaties worden kleine podia geplaatst, elk met een speeltijd van maximaal een half uur. Het hoofdpodium biedt een schitterend uitzicht over de Kagerplassen met Sassenheim aan de overkant.
  • Beperkt Aantal Deelnemers: Er is plaats voor maximaal 16 inschrijvingen, dus wees er snel bij om jouw plekje te verzekeren.

Programma en Organisatie:

  • Optredens en Verplaatsingen: De helft van de muzikanten is aan het spelen, terwijl de andere helft zich verplaatst en voorbereidt op hun volgende optreden. De organisatie zorgt voor een duidelijke indeling van de podia, die van tevoren met alle deelnemers wordt gedeeld.

We kijken uit naar jouw deelname en een dag vol prachtige muziek!

Meld je aan!

Beleef een onvergetelijke muzikale ervaring op Kaageiland! Klik op onderstaande link en meld je aan!

Alle podia

Rechts vind u een kaart met alle podia tijdens de 20e editie van het Kaags Muziekfestival. Op de link hieronder heeft u ook een interactieve versie.
Interactieve kaart