Actuele evenementen

Agenda

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van leuke evenementen, interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden in de omgeving van Kaag. Heeft u suggesties? Wij ontvangen ze graag via info@kaag.nl.

DOEK 29 januari 2023 Inloop: 15.30 uur Locatie: Kerk op de Kaag

26-01-2023
Zeevlam producties speelt DOEK! Lies en Ries zijn samen afgestudeerd aan de toneelopleiding. Na jarenlang met furore samengespeeld te hebben, besluit Lies om met een gynaecoloog in Zuid-Frankrijk te gaan wonen. Na tien jaar staan Lies en Richard weer samen op de planken. Waarom zijn ze elkaar uit het oog verloren? En waar staan zij nu? Drie weken voor de première komt alles boven. Vrijheid en afhankelijkheid, liefde en kunst stromen door elkaar. Casper en Linda schakelen tussen heden en verleden en tussen diverse personages. Het publiek wordt daarbij meegesleurd in een emotionele achtbaan vol humor, whisky en muziek! Prijs: 28.50 per persoon Inloop: 15.30 uur Aanvang: 16.00 en na afloop meet &greet. Drankje en hapje.
Bekijk

Eten met Kagers

15-12-2022
Wat is Eten met Kagers ? Eten met Kagers is een leuk en smakelijk dorpsdiner, een maandelijks etentje in telkens een ander restaurant op de Kaag of Buitenkaag. Als laagdrempelige en gezellige manier om nieuwe mensen van de Kaag en omstreken te leren kennen en om lekker te eten. Over wat 'omstreken' zijn doen we niet zo moeilijk. Als het maar gezellig wordt. Alle leeftijden zijn welkom, van 0 tot 100+. Je kunt alleen komen, met zijn tweeën of met zijn zessen, met vrienden, buren of familie, het kan allemaal. Er worden door de restaurants grote tafels gemaakt, dus schuif gewoon lekker aan en halverwege de avond gaan we van plek wisselen zodat iedereen elkaar kan ontmoeten en spreken. Reserveren kan als volgt: Reserveer je plekje bij het restaurant onder vermelding van, Eten met Kagers.
Bekijk

Marinus Heijnes Kaagwijn en Cava

08-12-2021
Leuk cadeau idee
Bekijk