Actuele evenementen

Agenda

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van leuke evenementen, interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden in de omgeving van Kaag. Heeft u suggesties? Wij ontvangen ze graag via info@kaag.nl.

Kaags Muziek Festival op zondag 2 juli 2017

08-06-2016
Vorig jaar werd op Kaag én aan de Buitenkaag het traditionele, Kaags Muziek Festival georganiseerd onder regie van de Stichting Promotie Kaag. Noteer zondag 3 juli 2016 alvast in uw agenda, dan bent u weer van harte welkom, om te komen genieten van de geweldige sfeer op Buitenkaag-Kaag, de muziek en al het andere wat de SPK u dan weer te bieden heeft.
Bekijk

De brug over de zomersloot in Rijpwetering is weer in werking

08-06-2016
Vooral kleinere schepen zijn gebaat bij het zeer recent beweegbaar maken van de Zomerslootbrug bij de Koppoel. Dankzij het initiatief van Maarten den Ouden, een enthousiast watersporter uit Abbenes, ligt er sinds mei 2016 een nieuwe brug die de op de kaart aangegeven status BB weer volledig waarmaakt.
Bekijk

Het Zilveren Fietsen Plan

08-06-2016
De fietsen verdwenen na een inspectie en enig onderhoud in de winterstalling. Inmddels staat een aantal fietsen weer in de rekken. Op korte termijn volgt de rest. Er word gewerkt aan vervanging van onze vloot.
Bekijk

Zomerfietsveer ‘t Heen en Weertje

07-06-2016
Het fietsen- en voetgangersveer tussen camping ´t Haasje aan de Boekhorsterweg in Warmond, voorheen Oud Ade en Kaag, is weer in de vaart. In mei 2016 vaart het op zaterdagen en zon- en feestdagen. Van juni tot en met augustus kunt u dagelijks gebruik maken van het pontje.
Bekijk

Kagher Drijf 2016

06-06-2016
De Kaagse Bridge Club organiseerde op een tiental locaties in Buitenkaag en op Kaag, op zaterdag 19 maart jl., de Kagher Drijf.
Bekijk

Bedrijfs Hulp Verlenings training

05-06-2016
Op maandag 14 december jl. van 10:00-12:00 uur in Hotel Orion werden de verplichte BHV-trainingen gegeven.
Bekijk

Passanten ligplaats op Kaag bij veerpont

05-06-2016
Met een, nu wat vriendelijker tekst, wordt u bij de passantensteiger op Kaag bij de veerpont welkom geheten. U kunt daar voor een beperkte tijd gratis ligplaats innemen. Ook aan de oostzijde van de pont zijn inmiddels aanlegplaatsen voor passanten.
Bekijk

Gratis Wi-Fi op de Kagerplassen

05-06-2016
De Stichting Promotie Kaag (SPK) heeft de renovatie van de WiFi-nodes op Kaag gefinancierd. WiFi-Leiden, een vrijwilligersorganisatie, net als de SPK, installeerde de nodes en verzorgt daarmee de dekking onder andere op de Kagerplassen...
Bekijk

Openingstijden bruggen en sluizen

05-06-2016
Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben primo april 2012 de bedieningstijden van onder andere de Meerbrug en de Brug te Oude Wetering vastgesteld. Mede naar aanleiding van bezwaren en zienswijzen van betrokken partijen, waaronder de Stichting Promotie Kaag, werd een eerder voornemen dat substantiële beperkingen inhield, in gunstige zin herzien...
Bekijk

WEBCAMS

Bekijk de webcams