Campings

Kamperen bij het water met veel rust, ruimte en groen. In de Kaagse regio is het goed recreƫren. Kamperen is in dat verband een goede optie. De campings en recreatieparken bieden goede mogelijkheden voor een verblijf. Hierbij kan worden gekozen voor het gebruik van eigen middelen, of de huur van volledig ingerichte caravans of recreatiewoningen. De regio biedt een gevarieerd waterrijk polderlandschap met vele recreatiemogelijkheden, maar vormt ook een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Bekijk hieronder het camping-aanbod in de regio.


Boerderij Camping Kaag

Nassaulaan 22
2159 LR Kaag
T.
E. boerderijcampingkaag@hotmail.com
W. www.boerderijcamping-kaag-eiland.nl
Wij zijn een rustige, eenvoudige, kleinschalige (max. 25 pers.) boerderijcamping die sinds 2020 niet alleen trekkersplekken aanbiedt, maar zijn mogelijkheden uitbreid door de verhuur van 2 Safaritenten (max. 4 pers. per tent). Ook verwachten we in 2021 een Sanitairtent ter aanvulling op de bestaande 2 Safaritenten, om nog luxer, comfortabeler en gemakkelijker te genieten van deze bijzondere locatie en van wat de Kaag te bieden heeft. Allebei de Safaritententen zijn gelegen met uitzicht op de Kagerpolder en Kagerplassen, volledig gemeubileerd en voorzien van licht, water (warm/koud) en verwarming. Zie de website voor foto's en meer informatie over de Safaritenten. Reserveren gaat via de e-mail: boerderijcampingkaag@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Met vriendelijke groet, Arjan, Odiel en Femke Vlugt. Reserveer direct

Jachthaven Camping Spijkerboor

2362 AH Warmond
T. 071-5018869
E. info@campingspijkerboor.nl
W. www.campingspijkerboor.nl
Jachthaven/Camping Spijkerboor biedt u een mooi plekje om te recreƫren, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Kagerplassen. Zodra je weg van de snelweg bij het plaatsje Oud-Ade de Boekhorsterweg opdraait, zal je direct het vakantiegevoel ervaren: rust en ruimte, de prachtige natuur, mooie boerderijen, molens, kortom een palet aan schoonheid. Jachthaven/Camping Spijkerboor heeft het volgende te bieden:
  • Luxe verhuurchalets
  • Diverse kampeerplaatsen (voor een seizoen of kortere periodes)
  • Jaarplaatsen voor uw eigen luxe chalet
  • Ligplaatsen voor boten en Kanoverhuur
Reserveer direct