Actuele evenementen

Agenda

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van leuke evenementen, interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden in de omgeving van Kaag. Heeft u suggesties? Wij ontvangen ze graag via info@kaag.nl.

Kaags Muziek Festival op zondag 1 juli 2018

01-07-2018
Noteer zondag 1 juli 2018 alvast in uw agenda, dan bent u weer van harte welkom, om te komen genieten van de geweldige sfeer op Buitenkaag-Kaag, de muziek en al het andere wat de SPK u dan weer te bieden heeft. Voor de 18e keer wordt zondag 1 juli as. het Kaags Muziek Festival op een unieke locatie georganiseerd. Een intiem GRATIS festival op een eiland midden in de Randstad. Heel Kaag-eiland is op deze dag het podium voor straattheater, food & drinks en natuurlijk muziek. Neem het pontje of kom met je eigen boot en ervaar zelf dit eilandgevoel!
Bekijk

Kagher Drijf 2018

13-02-2018
De Kaagse Bridge Club organiseert op een aantal locaties op Kaag, op zaterdag 24 maart as., de Kagher Drijf.
Bekijk

Kaegse Gondelvaart

29-01-2018
Verlicht varen over de Kagerplassen. De Kaegse Gondelvaart gaat 18 augustus 2018 om 21.15 uur van start vanaf Jachthaven Kaagdorp, Ringvaart Buitenkaag.
Bekijk

Passanten ligplaats op Kaag bij veerpont

05-06-2016
U wordt bij de passantensteiger op Kaag bij de veerpont welkom geheten. U kunt daar voor een beperkte tijd gratis ligplaats innemen. Ook aan de oostzijde van de pont zijn inmiddels aanlegplaatsen voor passanten.
Bekijk

Gratis Wi-Fi op de Kagerplassen

05-06-2016
De Stichting Promotie Kaag (SPK) heeft de renovatie van de WiFi-nodes op Kaag gefinancierd. WiFi-Leiden, een vrijwilligersorganisatie, net als de SPK, installeerde de nodes en verzorgt daarmee de dekking onder andere op de Kagerplassen...
Bekijk

Openingstijden bruggen en sluizen

05-06-2016
Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben primo april 2012 de bedieningstijden van onder andere de Meerbrug en de Brug te Oude Wetering vastgesteld. Mede naar aanleiding van bezwaren en zienswijzen van betrokken partijen, waaronder de Stichting Promotie Kaag, werd een eerder voornemen dat substantiƫle beperkingen inhield, in gunstige zin herzien...
Bekijk