‘Lekker rondje Kaag’ in april

Tijdens de route, uiteraard to-go en dus helemaal coronaproof. Je volgt de route over het Familiewandelpad Kaag. Het pad is goed toegankelijk en voert over verharde wegen, zodat ook met een kinderwagen, scootmobiel, rollator of rolstoel je de route kunt ontdekken. De route is 5 kilometer lang met vele rustpunten en de duur van de wandeling zal ongeveer 3 uur bedragen. Langs het pad zullen verschillende dingen te doen en te beleven zijn. Denk aan een uitkijktoren die je kunt beklimmen, lachspiegels, vogelkijkwand of een plateau waarvandaan je uitzicht hebt over de Ringvaart, het weidelandschap en de plas ‘de Kever’. De attracties die al bestonden zijn ook opgenomen in het familiewandelpad, zoals een labyrint, een trekvlot naar het mini-eilandje Padmos en tussendoor geniet je van lekkere bites van de volgende restaurants: Tante Kee, Benjamins, Quattro en Matt’s.
Startpunt is bij Bites & Boats die klaar staat met een kop koffie of thee en iets lekkers erbij.   

Lekker rondje Kaag is vega- en kidsproof. Je kunt bij het kopen van een ticket kiezen voor de kids tot 12 jaar, een regular of vegetarische walk (andere dieetwensen zijn helaas niet mogelijk).

De tickets zijn limited, dus wil jij er deze eerste editie bij zijn wacht dan niet te lang met het scoren van jouw ‘Lekker rondje Kaag’ experience.

Lekker rondje Kaag is inclusief wandeling over het Familiewandelpad download de app in de App store of Google Play.

 

Bestel tickets